Seminar opplegg

Posted by Morgan on mars 21st, 2009 — Posted in kurs

«Farlig Spill» vant publikumspris på TILT 2008

Posted by Morgan on november 17th, 2008 — Posted in forsiden, kurs


Kortfilmen «Farlig Spill» ble laget på Fin Films filmworkshop for undom i sommer. Guttene foran og bak kamera var fire 12-13 åringer fra Rygge, Ås og Ski.
Filmen vant publikumsprisen på TILT, Kjellsås i Oslo, lørdag 15 november.

3 Filmer fra sommerens Workshop med på TILT 2007

Posted by Morgan on november 13th, 2007 — Posted in kurs, tidligere prosjekter

_MG_4042-JPG.jpg

«Pusterom», «Einar og den nye vennen» og «Stein saks papir» var alle med i programmet av årets TILT ungdoms film-festival i Oslo, 17 Nov. Filmene er resultater av Fin Film workshop for unge skuespillere og filmskapere i sommer. I årets workshop var formidling av ungdoms egne dilemma tema. To av filmene forteller sterkt om ungdoms møte med angst og fraværende foreldre. Det ble selvfølgelig også rom for en skikkelig spøkelsesfilm. Se bilder fra årets workshop på:
http://maggaloo.no/gallery2/v/diverse/filmworkshop07/

«Dødstjernet» nominert til Amandus og UKM 2007

Posted by Morgan on mars 2nd, 2007 — Posted in kurs, tidligere prosjekter

dødstjernet still joachim.jpg

Kortfilmen «Dødstjernet» ble laget under fjorårets filmworkshop for ungdom i Soon. Filmen som er laget av gutter og jenter på 12-13 år er kommet med i konkurranse programmet under Amandus 2007. Søndag 11 Mars kom filmen videre fra UKM-Frogn til Fylkesmønstringen. Filmen vant i november kortfilmprisen TILT i Oslo. Fra 12 mars kunne denne og andre kortfilmer laget av ungdom sees på Dagbladet-TV eller blink.no. En publikumspris basert på nettstemmer ble kåret på Lillehammer. «Dødstjernet fikk 485 stemmer og var dermed den filmen i sin klasse med desidert flest stemmer. Juryprisen på Amandus festivalen valgte derimot «Little Ninja Turtle» som vinner av u/14 klassen og alle vi som har jobbet med Dødstjernet» gratulerer E& Medieverksted så mye med seieren. NRK-Fabrikken har inngått avtale om å vise «Dødstjernet» og andre FIN FILM produksjoner av og for ungdom i 2007.  Filmen har hatt stor suksess siden den ble laget i fjor sommer.  FIN FILM er stolte over ungdommene som har laget og soilt i filmen.  Gratulerer!

«Dødstjernet» vant beste kortfilm pris på TILT 2006

Posted by Morgan on november 19th, 2006 — Posted in kurs, tidligere prosjekter

main-php.jpgKortfilmen «Dødstjernet» vant i dag 1 prisen på TILT.
Den store ungdomsfilmfestivalen på Trikkestallen hadde i år rekordhøy deltagelse og «Dødstjernet» gikk altså helt til tops. Konkurransen var for filmskapere 13-22 år.

Det tekniske produksjonsteamet Regissør: Håvard Mamen Antonsen, Foto: Eirik Vole Rye, Foto/Klipp: Joakim Sandberg Rusvik, KlipppErlend Huse Syversen. Skuespillere: Fred Roaldsøy, Anita Høyer Wester, Erlend Huse Syversen. Ekstra imponerende da majoriteten av de som har vært med kun er 13 år.

Manus er skrevet av Trond Morten Kristensen basert på ideer og pitch av deltagerne. Filmen ble laget under FIN FILM´s Filmworkshop for Ungdom 2006.