Om FinFilm

Posted by Morgan on juli 2nd, 2006 — Posted in

FIN FILM er et lite produksjonsselskap for Film og TV.  Selskapet ble startet opp i 2003 av Morgan Davidsen. Morgan er utdannet skuespiller med erfaring som regissør, instruktør, produsent, manusforfatter og skuespiller.  FinFilm med Morgan Davidsen har vært en aktør i produksjon av  reklamefilm og infofilm gjennom mange år. Produksjoner spenner over store reklamefilmer for TV, kampanjer og mindre informasjonsfilmer.  Kortfilmen «Bringebær» vant sommeren 2007 NRK filmpolitiets Kortfilmpris og har siden det blitt vist verden over og fått flere internasjonale priser.  Finfilm har sammen med Tor Åge Bringsværd arbeidet frem spillefilmmanuset «Den som griper til Sverd», et vikingfilmmanus om Håkon den gode og Eirik Blodøks. FinFilm lanserte i 2013 sitt andre kortfilmprosjekt «Inquetude» og er nå i 2018 ferdig med «Maria» en jkortfilm produsert i Brasil sammen med produsent Carlos Eduardo Valinotti.  FinFilm er i en spennende fase hvor nye egenproduserte filmer skal ut til et internasjonalt publikum.

 

 

365
Morgan Davidsen

Fin Film drives av Morgan Davidsen, Utdannet fra Augsburg College Theatre & Communication Dep, Mpls i 2000.    Morgan har jobbet profesjonelt som skuespiller, har spilt i nærmere 40 reklamefilmer i Asia, USA og Norge.  Morgan har tittelrollen i spillefilmen «Børre».  Han har spilt på The Guthrie Theatre, Minneapolis.   Engasjert i serien «Dawn of a Nation» et historisk drama fra den Amerikanske revolusjon. Startet skuespiller-karrieren som Antenor på Det Norske Teater som 18 åring.  Har selv satt opp flere store musikaller, blant annet Lilletrollet, Narnia og Fellini. Jobbet som filmcaster på Akerlind Casting. Han er aktiv i produksjon av reklamefilm og leder for tiden filmlinjen ved Follo Folkehøgskole.  Han  arbeider med film prosjekt, mest spennende er kanskje «Den som griper til sverd»,  en stor Vikingefilm, med medforfatter manus Tor Åge Bringsværd.

FIN FILM er også engasjert for å lage en dokumentar av «Byen Under Broene» et historisk tilbakeblikk på Hølen, Norges minste bykommune.

kontakt Morgan:
post@finfilm.no
+47 95 07 77 98